Costel AVRAM: „Dă și tu RESTART PETROȘANI! HAI LA VOT!”

Home Politică Costel AVRAM: „Dă și tu RESTART PETROȘANI! HAI LA VOT!”
Costel AVRAM: „Dă și tu RESTART PETROȘANI! HAI LA VOT!”

Sunt onorat și emoționat de valul de încredere și de susținere pe care mi-l arătați. Sunt, în aceeași măsură, intrigat de Petroșaniul pe care l-am cunoscut pe stradă. După 13 ani, avem două realități: Petroșaniul lui Ridzi și Petroșaniul celor mulți și abandonați. Petroșaniul lui Ridzi este cel în care doar cercurile lui de interese o duc bine – oamenii lui, cu firmele lui de casă, combinațiile și jocurile lor. Pe străzile lor, în cartierele neîngrijite, cu trotuare rupte, spații verzi pline de buruieni, locuri de joacă de acum 20 de ani, sunt cei mulți, DAR SINGURII CARE AR TREBUI SĂ CONTEZE.

Oameni buni, voi sunteți cei pentru care candidez! Eu sunt vocea și forța voastră, eu sunt cel care are puterea și curajul să îi spună lui Ridzi – AJUNGE!

RESTART PETROȘANI înseamnă dezvoltarea Municipiului Petroșani pentru bunăstarea tuturor petroșănenilor. Vom avea cartiere îngrijite, străzi asfaltate, vom reconstrui orașul pentru ca investitorii să aibă unde veni, pentru ca petroșănenii să aibă locuri de muncă bine plătite. Vom face și la Petroșani locuri de joacă pentru copii, parcări, piste de biciclete, piață modernă, Grădină Zoologică, Aqualand, fântână muzicală, Parc tematic, Muzeu al Tradițiilor Populare. Vom avea un viitor ACASĂ, LA PETROȘANI!

Realist vorbind, așa cum arată toate sondajele de opinie, doar eu îl pot învinge la vot pe Tiberiu Iacob Ridzi. Dragi petroșăneni, dacă votați pentru SCHIMBARE, dați sens și valoare votului dumneavoastră! Fiecare vot împotriva lui Tiberiu Iacob Ridzi contează doar dacă este pentru voi și pentru proiectul RESTART PETROȘANI, altfel este irosit! Vă promit că voi respecta cu sfințenie fiecare angajament pe care mi l-am luat în această campanie electorală.

Vă promit că punem PETROȘĂNENII PE PRIMUL LOC. Vă promit că reconstruim orașul împreună. Bunăstarea tuturor petroșănenilor este proiectul nostru comun. Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

DĂ ȘI TU RESTART PETROȘANI! HAI LA VOT!

 Costel Avram,
candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Petroșani

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019