Final de campanie electorală sub semnul succesului, la PSD Lupeni

Home Politică Final de campanie electorală sub semnul succesului, la PSD Lupeni
Final de campanie electorală sub semnul succesului, la PSD Lupeni

Candidatul PSD Lupeni pentru funcția de primar, Lucian Resmeriță și candidații PSD Lupeni pentru Consiliul local în alegerile din 27 septembrie 2020 au încheiat, joi seara, campania electorală în același spirit de echipă care a caracterizat și caracterizează această apreciată familie politică din municipiul Lupeni.

În frunte cu președintele Organizației locale a PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, cu primarul Lucian Resmeriță și viceprimarul Iacob Mesaroș, dar și având alături, așa cum prevăd restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, o parte din miile de membri și susținători ai PSD Lupeni, candidații pe care PSD îi propune cetățenilor din municipiu în acest scrutin și-au încheiat în forță campania electorală, în mijlocul oamenilor, pe străzile municipiului Lupeni, acolo unde s-au bucurat din nou de aprecieri, strângeri de mâini și aplauze din partea cetățenilor. ”A fost o campanie extraordinară, în care am simțit clipă de clipă faptul că cetățenii municipiului Lupeni sunt alături de mine. Mă bucur că am reușit să câștig încrederea cetățenilor, că am reușit împreună cu echipa mea și alături de locuitorii Lupeniului, să ducem la îndeplinire ceea ce ne-am propus pentru mandatul care se încheie peste câteva zile, dar cel mai mult mă bucur de faptul că vom putea continua, împreună, să punem în aplicare programul social-democrat de dezvoltare a municipiului Lupeni. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au primit, ne-au ascultat și ne-au încurajat în această campanie. Contez pe votul cetățenilor și promit să mă ridic la înălțimea așteptărilor pe care acestea le au de la mine, în calitate de primar și de la echipa noastră de consilieri locali”, a spus Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Alături de Lucian Resmeriță au venit, la final de campanie electorală, și reprezentanții comunității maghiare din municipiul Lupeni care, prin vocea respectatului lider al UDMR Lupeni, David Benedekffy, și-au anunțat susținerea candidatului propus de PSD pentru un nou mandat de primar al Lupeniului. Această declarație de susținere, întregește seria majorității clasei politice locale (PRM; ALDE ș.a.) care, în perspectiva alegerilor locale din acest an, s-au aliat în jurul candidatului PSD Lucian Resmeriță, pentru a pune umărul, alături de acesta și alături de echipa PSD Lupeni la dezvoltarea localității.

Cu acest capital de susținere populară și politică, Lucian Resmeriță și PSD Lupeni încheie, sub semnul unui previzibil succes, încă o campanie electorală în care social-democrații din Lupeni au demonstrat că pun, cu adevărat, pe primul loc oamenii !

”Ceea ce ne-a caracterizat și ne caracterizează, în marea familie a social-democraților din municipiul Lupeni este unitatea. Uniți suntem puternici pentru Lupeni și tot uniți suntem în măsură să răspundem așteptărilor cetățenilor. Mulțumim tuturor cetățenilor municipiului Lupeni pentru încredere, pentru aprecierea muncii echipei noastre și a primarului Lucian Resmeriță din ultimii ani și îi așteptăm pe toți cetățenii la vot, pentru că votul lor ne dă încrederea că ceea ce facem în politică și în administrație este bine. Succes, Lucian Resmeriță ! Succes, PSD Lupeni !”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019