S-a redeschis Restaurantul ”Number One” din Petrila !

Home Economie S-a redeschis Restaurantul ”Number One” din Petrila !
S-a redeschis Restaurantul ”Number One” din Petrila !

Unul dintre cele mai apreciate restaurante din regiunea Văii Jiului, NUMBER ONE din orașul Petrila, și-a redeschis porțile pentru clienți, după ridicarea restricțiilor privind activitatea unităților de acest tip impuse de pandemia Covid-19. În acest scop, întregul spațiu al restaurantului a fost atent dezinfectat, iar normele de protecție sanitară sunt respectate de personal în cele mai mici detalii, astfel încât clienții să fie protejați de orice fel de risc de îmbolnăvire.

Redeschiderea restaurantului Number One vine și cu oferte speciale pentru clienți. Astfel, deși în timpul pandemiei mulți au scumpit produsele sub scuza cheltuielilor suplimentare cauzate de achiziția dezinfectanților, administratorii de la Number One au decis să facă o ”aroganță maximă” în vremuri de criză, reducând prețurile pentru diverse preparate din meniu. Astfel, până la data de 15 noiembrie 2020, orice pizza de 28cm consumată în restaurant de Luni până Vineri, în intervalul orar 12:00-16:00 va costa doar 15 lei. În plus, la o consumație de 100 de lei, se acordă și un voucher de 10% (10 lei) pentru o comandă ulterioară. Desigur, este important de precizat că această promoție nu se aplică în cazul livrărilor la domiciliu.

Mai mult, odată cu redeschiderea restaurantului NUMBER ONE, situat pe strada Minei, bloc 33-parter de la intrarea în orașul Petrila, cartea de meniu a fost diversificată cu noi sortimente culinare. Astfel, aici puteți savura de pe acum, spre exemplu, apreciate preparate din bucătăria italiană precum ”Tagliatelle con Pollo e Funghi” sau ”Penne con Salsiccia”, la numai 18 lei/porția.

Preparatele Restaurantului ”Number One” pot fi comandate și pentru acasă, livrarea făcându-se gratuit (în orașele Petrila și Petroșani).

Cu asemenea ofertă, aveți toate motivele ca să vă oferiți un răsfăț culinar într-o locație deosebită, la prețuri corecte. Calitatea fiind garantată ”din partea casei” nu ne rămâne decât să vă dorim… Poftă bună !