PMP, prima formațiune politică hunedoreană care a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare la BEJ

Home Politică PMP, prima formațiune politică hunedoreană care a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare la BEJ
PMP, prima formațiune politică hunedoreană care a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare la BEJ

Biroul Electoral Județean Hunedoara, constituit în vederea organizării alegerilor parlamentare a primit, în cursul zilei de marți, 20 octombrie 2020, prima listă de candidați. Aceasta a fost depusă de filiala județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Potrivit acestei liste, candidații pe care PMP îi propune alegătorilor din județul Hunedoara, în vederea desemnării celor 3 senatori și 6 deputați care vor fi aleși în scrutinul de la 6 decembrie, sunt următorii:

  • Pentru Senat: Robert Eugen Muzsic, Raluca Bugnar, Mircea Neiconi, Alexandru Luca, Silvia Aneta Ghenea;
  • Pentru Camera Deputaților: Viorel Arion, Carollina Radu, Sebastian Popa, Ladislau Farcaș, Alexandru Pavel, Maricica Caravan, Daniel Pipa, Sergiu Lucaciu;

Potrivit legii electorale, candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților ale partidelor politice și independenților care întrunesc condițiile legate de participare la scrutin, trebuie depuse la BEJ până la data de 22 octombrie 2020. Alegerile parlamentare vor avea loc, potrivit deciziei emise de Guvern, la data de 6 decembrie 2020, în cazul în care Parlamentul nu va stabili o altă dată.