Și în acest an, Moș Crăciun a adus un microbuz nou pentru elevii din Valea Jiului

Home Administrație Și în acest an, Moș Crăciun a adus un microbuz nou pentru elevii din Valea Jiului
Și în acest an, Moș Crăciun a adus un microbuz nou pentru elevii din Valea Jiului
Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat un microbuz nou pentru transportul elevilor navetiști cu cerințe educaționale speciale care a fost dat, miercuri, în folosință gratuită Școlii Gimnaziale „I. G. Duca” din Petroșani.
În ultimii ani, instituția de învățământ a folosit pentru transportul elevilor navetiști un microbuz, aflat în stare avansată de uzură.
„Anul trecut, tot în preajma Crăciunului am oferit spre folosință un microbuz elevilor de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petroșani care are clase de învățământ special a căror finanțare se asigură din bugetul propriu al județului Hunedoara. În acest an, am făcut același gest pentru cei 60 de elevi de la școala gimnazială „I.G. Duca” din Petroșani și ne bucurăm că, astfel, putem asigura transportul lor în condiții de siguranță și confort. Mulțumesc consilierilor județeni din mandatul trecut care au aprobat această investiție”, a declarat Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara.
Deși atribuțiile președintelui în funcție al CJ Hunedoara au fost delegate temporar, domnul Laurențiu Nistor a ținut să transmită că „sănătatea și educația sunt domenii pe care conducerea CJ Hunedoara le tratează cu maximă responsabilitate” și că este „bucuros că, în prag de sărbători” administrația județeană onorează noi promisiuni și aduce bucurie în rândul elevilor.”
Valoarea de inventar a microbuzului (22 de locuri) dat în folosință este de 247.401 lei, cu TVA.