INSEMEX Petroșani organizează a X-a ediție a Simpozionului Internațional SESAM exclusiv on-line

Home Economie INSEMEX Petroșani organizează a X-a ediție a Simpozionului Internațional SESAM exclusiv on-line
INSEMEX Petroșani organizează a X-a ediție a Simpozionului Internațional SESAM exclusiv on-line

Potrivit calendarului de evenimente organizate în mod tradițional de INCD INSEMEX Petroșani, anul 2021 este anul care marchează cea de-a X-a ediție a Simpozionului Internațional pentru Sănătate și Securitate în Muncă (SESAM). Acesta va avea loc în toamnă, dar incertitudinile cauzate de pandemia de coronavirus au determinat organizatorii să ia decizia ca această ediție a simpozionului să se desfășoare exclusiv în mediul on-line.

În acest scop, INCD INSEMEX a dezvoltat și o platformă de internet special dedicată acestui eveniment.

Directorul general al INCD INSEMEX Petroșani, dr. ing. George Artur Găman spune că acest eveniment de tradiție va fi organizat cu suportul și cooperarea Universității din Petroșani și a Inspecției Muncii, desfășurându-se sub auspiciile Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Data de desfășurare a evenimentului, live, în mediul online, a fost stabilită pentru 18 octombrie 2021, în intervalul orar 9-17. Participanții trebuie să transmită însă, în vederea înscrierii, lucrările de cercetare științifică până cel târziu la data de 1 iunie (abstractul) respectiv 15 iulie (documentul integral), urmând să primească acceptul de înscriere pe data de 15 iunie, respectiv 6 septembrie. Costul de înscriere este de 60 de euro/lucrare.

Toate informațiile legate de acest eveniment sunt deja disponibile pe pagina de internet https://sesam2021.insemex.ro/