Liber la vaccinare, în week-end, la Castelul Corvinilor

Sâmbătă și duminică, atât turiștii care vizitează Castelul Corvinilor cât și localnicii se vor putea imuniza împotriva Covid – 19 într-un centru ce vaccinare ce va fi amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric.

Pe 15 și 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson & Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) și Pfizer (tip de vaccin pentru care e nevoie și de un rapel, la 21 de zile).

O astfel de acțiune va avea loc și la finele săptămânii viitoare, pe 22 și 23 mai 2021. Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9:00 – 20:00, sâmbătă – 15 mai 2021 și duminică – 16 mai 2021.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activității, este indicat să contactați în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262 (în cazul în care linia este ocupată, vă rugăm să lăsați un mesaj prin aplicația Whatsapp la unul dintre cele două numere și va fi contactat ulterior).

Aceleași numere de telefon sunt disponibile și pentru grupurile de turiști care intenționează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor în zilele de sâmbătă sau duminică și doresc să beneficieze și de vaccinul anti-COVID 19 Johnson & Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Corvinilor!