Actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier urcă pe scena teatrului din Petroșani

Home Cultură Actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier urcă pe scena teatrului din Petroșani
Actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier urcă pe scena teatrului din Petroșani

Actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier vor fi prezenți la Petroșani, pe scena Teatrului Dramatic ”I.D. Sârbu” într-un regal dramaturgic pus în scenă de Teatrul Globe. Aceștia fac parte din distribuția spectacolului „Spune-mi ce-ai făcut cu banii”, o adaptare după V. Sigarev, care va fi prezentat la Petroșani joi, 24 Iunie 2021, de la ora 19.00.

Povestea din această piesă este cât se poate de simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei Boris (Claudiu Bleonț) a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii de salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardieră – trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură variantă – invitarea unui hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii de salariu. De aici începe toată nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.

Așadar, este evident faptul că atât scenariul piesei „Spune-mi ce-ai făcut cu banii”, cât și actorii din distribuție sunt garanția unui spectacol de teatru care vă va provoca, vă va bucura și vă va arata că viața e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamtceatka. Poftiți, așadar, la teatru !

Prețul unui bilet este de 65 de lei. Biletele pot fi procurate de la agenția teatrală, în magazinele Flanco sau on-line, pe situl iabilet.ro

Organizatorii informează că desfășurarea spectacolului se va face cu respectarea tuturor normelor privind infectarea cu Covid 19, iar masca este obligatorie !