”Under History”, un spectacol de arte vizuale și new-media, la MCDR Deva

Home Cultură ”Under History”, un spectacol de arte vizuale și new-media, la MCDR Deva
”Under History”, un spectacol de arte vizuale și new-media, la MCDR Deva

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, în parteneriat cu Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara, organizează vineri, 17 septembrie 2021, începând cu ora: 19.00, un inedit eveniment cultural-artistic, sub genericul: UNDER-HISTORY.

Este vorba de un spectacol de arte vizuale și new-media, de realitate augmentată și restaurare digitală, creat, în exclusivitate, de cei de la AstronautKru Soundsystem, spectacol de lumini care vor pune în valoare Monumente din colecția ”Lapidarium” a Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, cu detaliile și semnificațiile lor! Tot digital, va fi spusă, povestea tabu-ului, partea ascunsă a istoriei, cu un rol semnificativ în evoluția societăților umane. Toate acestea se vor desfășura pe muzica live a trupei Rise of Artificial (ROA).

Evenimentul este sponsorizat de compania Continental Berries.

Spectacolul se va desfășura în spatele Palatului Magna Curia, pe esplanada Lapidarium a Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, vineri, 17 septembrie 2021, începând cu ora 19:00. Participarea publicului este gratuită !