Eleganță și rafinament în modă și tango, la Castelul Corvinilor

Home Cultură Eleganță și rafinament în modă și tango, la Castelul Corvinilor
Eleganță și rafinament în modă și tango, la Castelul Corvinilor

Un inedit eveniment cultural-artistic este programat să se desfășoare, pe 25 septembrie 2021, în ambianța medievală a Sălii Dietei de la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. Este vorba despre un eveniment cu două momente distincte dar coezive, structurate să curgă dintr-unul în altul, cu eleganță și rafinament în modă și tango, în boruri misterioase de pălării și falduri, în pivoți și boleo… Plus tango live!

Mai exact, grație parteneriatului dintre Fundația DevArt și Muzeul Castelul Corvinilor, sprijinit de Primăria municipiului Hunedoara, în cadrul acestui eveniment va fi prezentată noua colecție de pălării semnate de creatoarea Gabriela Arion: ”Hats”. Aceasta va fi însoțită de prezentarea unei colecții de genți ale Otiliei Flonta și de prezentarea colecției vestimentare ”La Maison de Confiance” a aceleiași creatoare de modă. Toate sub genericul de afiș ”Vizual/sonor”.

Evenimentul este completat și de un spectacol demonstrativ de tango, cu participarea Alin Bogdan Lipșa & Alexandra Cojoc, precum și de ”Gothic Milonga”, eveniment la care sunt așteptați tangueros și tangueras, fără taxă de participare.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile. Locurile sunt limitate de măsurile de protecție anti-pandemică, iar accesul este permis cu mască.