Record de medalii pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Cupa României de Taekwon-do itf

Home Stiri la zi Record de medalii pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Cupa României de Taekwon-do itf
Record de medalii pentru ”Panterele negre” din Petroșani la Cupa României de Taekwon-do itf

Clubul sportiv ”Panterele negre” din Petroșani, unul dintre cluburile reprezentative de arte marțiale din Valea Jiului, condus de antrenorul Ionuț Lascău a evoluat cu succes, la ediția din acest an a Cupei României de Taekwon-do itf, eveniment sportiv care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Tg. Mureș.

Peste 500 sportivi din aproape 30 de cluburi naționale s-au întrecut la acest eveniment sportiv de excepție, pe 5 suprafețe de lupta în probele de luptă, luptă tradițională, tull, spargeri forță,  tehnici speciale și speed kick.

CS „Panterele negre” din Petroșani a participat la acest concurs cu o echipă formată din 30 de sportivi și 3 antrenori. La finalul întrecerilor, karatiștii din Valea Jiului s-au clasat pe locul al doilea în clasamentul general, adunând în palmares alte 57 de medalii, din care 26 de aur, 15 de argint și 16 de bronz. În plus, în dreptul reprezentanților ”Panterelor negre” consemnăm și obținerea titlurilor de cel mai bun sportiv junior al campionatului de către sportivul Alexandru Molnar, respectiv de cea mai bună echipă de junioare.

Tuturor, felicitări !