Locuitorii Regiunii Vest sunt invitați să cunoască mai bine oportunitățile principalului instrument de finanțare din fonduri europene

Home Economie Locuitorii Regiunii Vest sunt invitați să cunoască mai bine oportunitățile principalului instrument de finanțare din fonduri europene
Locuitorii Regiunii Vest sunt invitați să cunoască mai bine oportunitățile principalului instrument de finanțare din fonduri europene

Elaborarea Programului Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027 se apropie de final. Principalul instrument de finanțare din fonduri europene disponibil la nivel regional pentru zona urbană, va oferi finanțări în valoare totală de peste 1 miliard de euro.

În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG organizează vineri, 5 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00, conferința “Viitorul Regiunii Vest – Fă-ți vocea auzită!”.

Locuitorii Regiunii Vest, reprezentații instituțiilor și administrațiilor publice, ai mediilor de afaceri și de cercetare, precum și ai ONG-urilor, sunt invitați să cunoască mai bine prioritățile, provocările și oportunitățile de finanțare prin POR Vest 2021-2027 și, pe de altă parte, să își prezinte nevoile în ceea ce privește dezvoltarea regiunii, astfel încât acestea să se poată regăsi cât mai adecvat în viitoarele finanțări disponibile.

Scopul ADR Vest este de a asigura transparență în elaborarea noului program de finanțare, precum și implicarea cetățenilor, a societății civile și a potențialilor beneficiari. ADR Vest își propune să identifice împreună cu aceștia soluții care să facă regiunea inovatoare, digitalizată, verde, conectată, educată și mai atractivă pentru cetățeni.

Conferința va avea loc în format online, conform agendei atașate aici. Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere prealabilă la următorul link: https://zoom.us/webinar/register/WN_WGFUUIl3Sjq2w9OlbFlk_A.

 Actuala versiune de lucru a POR Vest 2021-2027 poate fi consultată pe site-ul ADR Vest (www.adrvest.ro), aici