Încă un drum cu asfalt în premieră, la Uricani

Home Administrație Încă un drum cu asfalt în premieră, la Uricani
Încă un drum cu asfalt în premieră, la Uricani

Programul de modernizare a drumurilor din orașul Uricani continuă iar, zilele acestea, o altă stradă din zona localității componente Câmpu lui Neag a făcut saltul de la drum pietruit la drum asfaltat. Este vorba despre strada Romanilor din Câmpu lui Neag, una din străzile principale ale acestui sat care face parte din componența administrativ-teritorială a orașului Uricani.

”Am finalizat lucrările de modernizare la încă un drum public din categoria așa-numitelor drumuri vicinale. Este vorba despre strada Romanilor, cunoscută de locuitorii de la Câmpu lui Neag drept Valea Ursească. Pe această stradă a fost turnat, în premieră, un covor de asfalt iar oamenii de la gospodăriile sătești vor avea astfel acces mult mai facil de la casele lor la șoseaua principală”, spune primarul Dănuț Buhăescu.

Acesta a mai precizat că autoritățile locale de la Uricani au încă în derulare proiecte cu finanțare guvernamentală, prin vechiul program PNDL 2, pentru modernizarea unor străzi vicinale, iar un alt pachet de investiții similare urmează să fie depus pe noul program de dezvoltare locală ”Anghel Saligny”.