Ziua Națională a României este sărbătorită memorabil și pe Scena Digitală

Home Cultură Ziua Națională a României este sărbătorită memorabil și pe Scena Digitală
Ziua Națională a României este sărbătorită memorabil și pe Scena Digitală

Ziua Națională a României este sărbătorită memorabil și pe Scena Digitală. Astfel, spectacolul „Opinia Publică” poate fi vizionat gratuit timp de 24 de ore începând cu 1 decembrie, ora 12:00 după-amiază (ora României) pe www.scena-digitala.ro.

De asemenea, în luna decembrie pe Scena Digitală vor fi prezentate și alte spectacole, în premieră, precum: „20 noiembrie”, după Lars Noren, în regia lui Eugen Jebeleanu și „You·tópia”, în regia lui Florian von Hoermann. Spectacolul cadou este „Reflexii”, creat în cadrul proiectului „People Power Partnership”, finanțat prin Europa Creativă.

La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni din partea mea și a echipei Teatrului Național Radu Stanca” din Sibiu, a Festivalului Internațional de Teatru și a tuturor structurilor culturale asociate. Prin miracolul artei suntem mereu, autentic, împreună. Și de Ziua Națională a României vă dăruim un spectacol deosebit: „Opinia Publică”. Mulțumim tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri, fără de care mesajul nostru uman și artistic nu ar putea ajunge atât de departe. La mulți ani, România de pretutindeni!”, spune Constantin Chiriac, Președintele FITS și Directorul General al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), oferă abonaților, în luna decembrie, premierele „20 noiembrie”, după Lars Noren, în regia lui Eugen Jebeleanu și „You·tópia”, în regia lui Florian von Hoermann. Spectacolul cadou este „Reflexii”, creat în cadrul proiectului „People Power Partnership”, finanțat prin Europa Creativă. Abonații platformei vor putea viziona în decembrie cele două premiere, alături de spectacolele: “QUARTETT”, “ANTISOCIAL”, “CĂLĂTORIILE LUI GULLIVER”, “DE CEALALTĂ PARTE A LUMII”, “CONFERINȚA IRANIANĂ”, “MICI CRIME CONJUGALE”.

Platforma video-on-demand Scena Digitală, distinsă anul acesta cu premiul special UNITER, aduce în acest an iubitorilor de arte ale spectacolului peste 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme ale Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS). Scena Digitală poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.

 Scena Digitală este de acum și pe Facebook.