Ce vedem în week-end pe scena teatrului din Petroșani ?

Home Cultură Ce vedem în week-end pe scena teatrului din Petroșani ?
Ce vedem în week-end pe scena teatrului din Petroșani ?

Pentru sâmbătă, 11 Decembrie 2021, de la ora 18.00, echipa teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani propune o reîntâlnire cu “Operele complete ale lui William Shakespeare” o comedie inspirată de operele „celui mai apreciat dramaturg”, „cel mai tradus autor, cu cele mai multe interpretări pe scenă şi ecranizări”, l-am numit, desigur, pe William Shakespeare.

Spectacolul prilejuiește publicului întâlnirea cu actorii Laurențiu Vlad, Alexandru Cazan și Mihai Alexandru, sub bagheta regizorală a lui Adrian Androne, care semnează și scenografia acestei piese. ”Tradaptarea” îi aparține lui Petre Bokor, iar aranjamentul muzical, Monicăi Ardeleanu.

Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%.

Duminică, 12 Decembrie 2021, de la ora 12.00, cei mici și nu numai sunt așteptați la întâlnirea cu  una dintre cele mai cunoscute şi iubite poveşti de către copii, „Vrăjitorul din Oz”, un spectacol pus în scenă la Petroșani de Dan Mirea. Peripeţiile lui Dorothy și ale celorlalte personaje din acest spectacol sunt aduse pe scenă de actorii: Simona Codreanu, Irina Bodea, Nicoleta Niculescu, Mihai Sima, Izabela Badovics și Gheorghe Stoica.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală.

Atenție! Având în vedere noile măsuri anti-COVID, accesul în sala de spectacole este permis la 30% din capacitatea sălii și doar celor care dețin certificatul verde. Sunt exceptați de la această obligație copii sub 12 ani. Masca la interior este obligatorie!

De asemenea, echipa Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani vă reamintește că aici s-a deschis un inedit ”Atelier al lui Moș Crăciun”, unde copiii sunt așteptați în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, în intervalul orar 17,00-18,00 pentru a-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Cele mai frumoase scrisori vor fi premiate, iar copiii participanți la acest proiect se vor bucura de multe și frumoase surprize. Cum locurile sunt însă limitate, pentru intrarea copiilor în ”Atelierul lui Moș Crăciun” este necesară o programare prealabilă. Mia multe detalii regăsiți accesând linkul următor:

La teatrul din Petroșani se deschide ”Atelierul lui Moș Crăciun”