PSD Vulcan are un nou președinte: Emil Andraș

Home Politică PSD Vulcan are un nou președinte: Emil Andraș
PSD Vulcan are un nou președinte: Emil Andraș

La scurt timp după anunțul făcut astăzi de senatorul Cristian Resmeriță privind revenirea în echipa social-democrată a primarului municipiului Vulcan, Cristian Resmeriță, Organizația PSD Vulcan s-a întrunit pentru a desemna o nouă conducere executivă a partidului.

În urma alegerilor interne, inginerul Emil Andraș a fost ales în funcția de Președinte al Organizației locale PSD Vulcan. ” Este o poziție foarte onorantă pentru mine! În acest moment pot să vă spun că noi, întreaga echipă de la PSD Vulcan, vom face tot ceea ce este posibil, pentru a susține proiectele domnului Primar Cristian Merișanu”, a declarat Emil Andraș, noul președinte al PSD Vulcan.

La ședința de alegeri de luni, 20 decembrie a participat și primarul Cristian Merișanu, care a declarat: ”Este o senzație plăcută să te întorci acasă! Chiar dacă am fost nevoit să candidez din partea altui partid pentru Primărie, sufletul meu a rămas tot la PSD. Sunt convins că împreună vom face o echipă pentru Vulcan și salut alegerea domnului Emil Andraș în funcția de președinte al PSD Vulcan”, a declarat Cristian Merișanu.

Tot cu acest prilej, primarul Cristian Merișanu, coordonatorul organizațiilor PSD din Valea Jiului a reiterat faptul că noul lider al social-democraților vulcăneni va lucra sub directa coordonare a primarului Cristian Merișanu. ”Interimatul meu la conducerea Organizației PSD Vulcan încetează. Organizația PSD Vulcan a decis în unanimitate ca domnul Andraș Emil să ocupe poziția de președinte al acestei organizații. Acesta va lucra sub directa coordonare a domnului primar Merișanu Cristian, sunt convins că împreună vor face treabă bună”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.