Performanța în sport și educație, premiată la Petroșani

Home Educație Performanța în sport și educație, premiată la Petroșani
Performanța în sport și educație, premiată la Petroșani

Peste 300 de sportivi, reprezentând toate cluburile și asociațiile de profil din municipiul Petroșani, dar și secțiile de sport ale Clubului copiilor și ale Școlii Sportive au fost premiați de către autoritățile publice locale de la Petroșani, în cadrul unei gale de excelență organizată, în mod tradițional de Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani.

Pe lângă cei mai buni sportivi ai Petroșaniului, laureați ai competițiilor naționale și internaționale ale anului 2021, autoritățile locale au acordat o serie de distincții și elevilor care s-au remarcat în cadrul unor concursuri educaționale și olimpiade școlare, dar și unora dintre cei mai talentați tineri artiști din această comunitate.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi care a arătat că premiile acordate, la final de an, de Primăria și Consiliul Local Petroșani reprezintă, în esență, o recunoaștere a muncii acestor copii și tineri valoroși și a efortului depus care a dus la obținerea unor rezultate care fac cinste comunității Petroșaniului, a Văii Jiului și, în ansamblu, României. ”Performanța a umplut și anul acesta Sala de Marmură a Primăriei, iar acest lucru ne umple sufletele de mândrie și de speranță. Într-un cadru festiv am premiat elevii olimpici și sportivii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și campionatele naționale. Întreaga mea apreciere este îndreptată și spre profesorii, antrenorii, părinții și bunicii acestor minunați copii, care îi sprijină și îi susțin în drumul lor spre performanță. Tuturor, felicitări și mulțumiri din partea mea și a administrației locale de la Petroșani”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

De asemenea, potrivit deciziei luate de consilierii locali, tot cu acest prilej au fost premiați și profesorii coordonatori, respectiv antrenorii acestor elevi merituoși.

Fotografii realizate de Geza Szedlacsek