Salonul de iarnă al artiștilor plastici hunedoreni, vernisat la galeria de artă ”Forma” din Deva

Home Cultură Salonul de iarnă al artiștilor plastici hunedoreni, vernisat la galeria de artă ”Forma” din Deva
Salonul de iarnă al artiștilor plastici hunedoreni, vernisat la galeria de artă ”Forma” din Deva

Finalul de an găsește Galeria Națională de Artă „Forma” împodobită cu lucrări ale membrilor Filialei Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România, reunite într-o expoziție care va fi deschisă publicului până în data de 8 ianuarie 2022.

Expoziția, care cuprinde un număr mare de lucrări de pictură, grafică, sculptură, tapiserie, fotografie, reunește generații diferite de artiști, dar mai ales tineri creatori care aduc un suflu nou, proaspăt și regenerator actului de creație. Aceasta a fost vernisată luni, 20 decembrie 2021, în prezența publicului iubitor al artelor plastice, dar și a unora dintre artiștii expozanți.

Pe simezele acestei expoziții, intitulate ”Perpetuum”, care încheie un prodigios an cultural al Galeriei de artă din Deva, sunt prezente lucrări realizate de membrii Filialei din Deva a Uniunii Artiștilor Plastici.

Vă invităm să treceți pragul Galeriei Naționale de Artă „Forma” pentru a vă bucura inimile cu frumosul creației izvorât din talentul și măiestria artiștilor hunedoreni.