Europarlamentarul Iuliu Winkler vă urează Sărbători fericite !

Home Anunțuri Europarlamentarul Iuliu Winkler vă urează Sărbători fericite !
Europarlamentarul Iuliu Winkler vă urează Sărbători fericite !

Dragi prieteni,

Ne aflăm la finalul unui an care ne-a pus la mari încercări, un an în care ne-am străduit toți să facem față cât mai bine provocărilor economice și consecințelor create de pandemie. Așteptăm noul an cu speranță, dar și cu îngrijorare.

Anul care se încheie a fost dificil pentru toți, la nivel global și european, dar și pentru țara noastră. Traversăm o perioadă care va lăsa urme adânci în societate, în modul în care trăim, muncim, învățăm și ne petrecem timpul liber. Fiecare dintre noi resimte în felul său presiunea creată de pandemie. Vom depăși obstacolele ce vor apărea doar păstrându-ne speranța într-un viitor mai bun, plini și compasiune, bunătate și solidari cu semenii noștri.

Vă doresc Crăciun fericit și un An Nou cu multă sănătate și cât mai multe motive de bucurie!

Iuliu Winkler, europarlamentar PPE, Președintele Filialei UDMR din județul Hunedoara

MESAJ VIDEO: https://bit.ly/3yPOU6Q

***

Egy nehéz év végén járunk, amely próbára tett bennünket, amelyben mindannyian igyekeztünk sikeresen megbirkózni a kihívásokkal és a járvány következményeivel. Reménységgel, de aggodalommal is telítve várjuk az új esztendőt.

Ez az év mindenki számára nehéz volt, világszerte és Európában, de itthon, Erdélyben is. Olyan időszakon megyünk keresztül, amely mély nyomokat hagy a társadalomban, életünkben, munkánkban, a tanulásban és a szabadidő eltöltésében. Mindannyian a magunk módján viseljük a járvány terheit. A felmerülő akadályokat viszont csak úgy győzzük le, ha megőrizzük a reménységet, a hitet, az együttérzés képességét és az embertársainkkal való szolidaritást.

Áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, jó egészséget és sok szerencsét!

Winkler Gyula európai parlamenti képviselő, RMDSZ, EPP

MESAJ VIDEO: https://bit.ly/3sulfPx