Prof.dr. Elena Gîrjob, din nou în Consiliul local al municipiului Petroșani

Anul 2022 aduce o schimbare în componența Consiliului local al municipiului Petroșani, după ce zilele trecute forul legislativ local din această localitate a validat desemnarea doamnei Elena Gîrjob, în calitatea de consilier local, din partea PNL.

Aceasta a fost validată în funcția de consilier local după ce Cosmin Rădescu, fostul director al teatrului din Petroșani, a demisionat, la finalul anului trecut, din calitatea de ales local.

Noul consilier local de la Petroșani, Elena Gîrjob este absolventă a Liceului Pedagogic, licențiată în management educaţional și are studii universitare de doctorat.  Și-a început cariera didactică în anul 1982, la Petroșani, unde activează și în prezent în calitate de cadru didactic la Școala gimnazială ”I.G. Duca”. De altfel, prof.dr. Elena Gîrjob a și condus Școala Gimnazială ,,I.G. Duca”, iar în timpul mandatului său a fost implementat cu succes proiectul ”O școală pentru viitor”, prin care unitatea de învățământ a fost dotată cu tehnologie avansată care permite o predare modernă, conectată la cerinţele actuale. De-a lungul carierei didactice a obținut și alte aprecieri, între acestea un loc semnificativ avându-l distincția ,,Meritul pentru învățământ” acordată de Președinția României.

De precizat este și faptul că prof.dr. Elena Gîrjob a mai făcut parte din componența Consiliului local al municipiului Petroșani și într-o altă legislatură.