Prof.dr. Elena Gîrjob, din nou în Consiliul local al municipiului Petroșani

Home Administrație Prof.dr. Elena Gîrjob, din nou în Consiliul local al municipiului Petroșani
Prof.dr. Elena Gîrjob, din nou în Consiliul local al municipiului Petroșani

Anul 2022 aduce o schimbare în componența Consiliului local al municipiului Petroșani, după ce zilele trecute forul legislativ local din această localitate a validat desemnarea doamnei Elena Gîrjob, în calitatea de consilier local, din partea PNL.

Aceasta a fost validată în funcția de consilier local după ce Cosmin Rădescu, fostul director al teatrului din Petroșani, a demisionat, la finalul anului trecut, din calitatea de ales local.

Noul consilier local de la Petroșani, Elena Gîrjob este absolventă a Liceului Pedagogic, licențiată în management educaţional și are studii universitare de doctorat.  Și-a început cariera didactică în anul 1982, la Petroșani, unde activează și în prezent în calitate de cadru didactic la Școala gimnazială ”I.G. Duca”. De altfel, prof.dr. Elena Gîrjob a și condus Școala Gimnazială ,,I.G. Duca”, iar în timpul mandatului său a fost implementat cu succes proiectul ”O școală pentru viitor”, prin care unitatea de învățământ a fost dotată cu tehnologie avansată care permite o predare modernă, conectată la cerinţele actuale. De-a lungul carierei didactice a obținut și alte aprecieri, între acestea un loc semnificativ avându-l distincția ,,Meritul pentru învățământ” acordată de Președinția României.

De precizat este și faptul că prof.dr. Elena Gîrjob a mai făcut parte din componența Consiliului local al municipiului Petroșani și într-o altă legislatură.