Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în comuna Bănița

Home Anunțuri Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în comuna Bănița
Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în comuna Bănița

O nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase este organizată de Supercom SA, operatorul desemnat pentru managementul deșeurilor în Zona IV Valea Jiului a SGID Hunedoara. De data aceasta, campania vizează comuna Bănița și satele aparținătoare Crivadia și Merișor.

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase se va desfășura în data de 12 februarie 2022. Cetățenii din comuna Bănița vor putea astfel depune spre colectare aceste tipuri de deșeuri, în următoarele puncte:

  • în satul Crivadia, în zona containerelor din centrul satului;
  • în satul Merișor, în zona Școlii;
  • în comuna Bănița, în zonele: Tabără, cruce Jitoni, PECO Tomescu.

Reprezentanții companiei Supercom informează că în categoria deșeurilor voluminoase care se vor colecta gratuit cu prilejul acestei campanii, se încadrează obiectele de mobilier uzat (paturi, mese, birouri, scaune, dulapuri, fotolii saltele etc.), obiectele sanitare, lustrele, covoarele ș.a.m.d. De asemenea, compania de salubritate informează că NU sunt acceptate în cadrul acestei campanii obiectele electrice și/sau electronice defecte (DEEE) și nici recipientele în care au fost depozitate substanțe toxice, care fac parte din categoria deșeuri periculoase, acestea urmând a fi colectate în cadrul altor campanii speciale, dedicate colectării acestor tipuri de deșeuri.