Rezultate deosebite ale arcașilor din Valea Jiului la Campionatele Europene Indoor din Slovenia

Home Stiri la zi Rezultate deosebite ale arcașilor din Valea Jiului la Campionatele Europene Indoor din Slovenia
Rezultate deosebite ale arcașilor din Valea Jiului la Campionatele Europene Indoor din Slovenia

Primim vești excelente din Slovenia, unde arcașii din Valea Jiului au obținut o serie de rezultate remarcabile la ediția din acest an a Campionatelor Europene de tir cu arcul Indoor, unde au reprezentat România.

Astfel, sportivul Mirel Judea a devenit vicecampion european cu echipa națională de juniori compound, alături de arcașii Rareș Alexandrescu (de la Iași) și Teodor Vlad (de la Bacău), sub coordonarea antrenorului Cezar Alexandrescu (de la Iași).

De asemenea, Beatrice Miklos s-a clasat pe locul 5 cu echipa de junioare olimpic a României, din care au mai făcut parte Mădălina Amăiestroaie și Anda Halus (ambele de la Rădăuți), sub coordonarea antrenorului Viorel Hăbian.

Același rezultat, locul 5 pe echipe, a fost înregistrat și de sportivi aninoseni Mario Țîmpu și Denis Habian, care au evoluat în echipa de juniori olimpic, alături de Tamas Moreh (de la Tg. Mureș), sub coordonarea aceluiași antrenor Viorel Hăbian.

Rezultatele sunt considerate a fi absolut remarcabile, în contextul în care acest eveniment sportiv constituie una dintre competițiile europene de anvergură la care, în acest an, au participat nu mai puțin de 299 de sportivi (166 băieți și 133 fete) din 30 de țări, la care se adaugă alți 87 de oficiali.

Campionatele Europene Indoor ediția 2022 au avut loc în perioada 14-19 februarie 2022 în localitatea Lasco din Slovenia, sub egida World Archery Europe.

Vom reveni cu amănunte la întoarcerea în țară a lotului de tir cu arcul al României.