Compania hunedoreană Avis 3000, cadou de 10.000 de euro pentru sportivul Avram Iancu

Home Stiri la zi Compania hunedoreană Avis 3000, cadou de 10.000 de euro pentru sportivul Avram Iancu
Compania hunedoreană Avis 3000, cadou de 10.000 de euro pentru sportivul Avram Iancu

La aniversarea celor 46 de ani, împliniți pe 18 februarie, valorosul polisportiv român Avram Iancu a avut parte nu doar de mii de felicitări și urări de bine, ci și de binemeritate cadouri din partea familiei, a prietenilor și a sponsorilor care-l sprijină, permanent, în activitățile sale generatoare de performanțe fără egal în lume.

Aniversarea din acest an l-a surprins însă chiar și pe modestul sportiv din Valea Jiului care a fost invitat la Deva, de către unul dintre sponsorii săi principali, compania Avis 3000, pentru a-i fi înmânat un premiu de nici mai mult, nici mai puțin decât 10.000 de euro ! Reprezentanții acestei companii și-au propus astfel să-l răsplătească pe românul care a reușit, pe lângă multe alte performanțe notabile atașate CV-ului său sportiv, să aducă țării noastre, la începutul acestui an, recunoașterea celei mai bune performanțe din anul 2021 la înot în ape deschise din lume, calificativ obținut în SUA, din partea World Open Water Swimming Association, după ce înotătorul Avram Iancu a reușit, anul trecut, să înoate împotriva curentului, pe Dunăre în sus, cale de 26 de kilometri, timp de mai bine de 18 ore și jumătate.

”Trebuie să recunosc că este cea mai frumoasă aniversare pe care am trăit-o vreodată. Am fost invitat la Deva de către partenerul meu Avis 3000 și, într-un cadru festiv, am primit cel mai mare cadou de care am avut parte vreodată: un cec de 10.000 de euro, un tort deosebit și încă 250 de exemplare ale cărții mele „Schimbarea ești tu”, a cărui tiraj inițial de 2400 de exemplare s-a epuizat. Am primit acest premiu pentru obținerea celei mai bune performanțe din lume la înotul în ape deschise în anul 2021. Nu există cuvinte de mulțumire suficiente pentru Avis3000. Așa cum nu există cuvinte suficiente de mulțumire pentru echipa mea de suport și cum nu există suficiente cuvinte de mulțumire pentru toți suporterii mei, dar mai ales cum nu există cuvinte suficiente de mulțumire pentru Dumnezeu care îmi dă sănătate, îngăduință și binecuvântare”, a declarat Avram Iancu.

De-a lungul timpului, odată cu performanțele sale notabile obținute în natație dar și în alte sporturi extreme de anduranță, Avram Iancu a mai fost recompensat de partenerii și sponsorii săi sau chiar de către autoritățile locale, dar niciunul din premiile primite nu a avut o valoare atât de mare ca acesta oferit la aniversarea sa din acest an de către compania hunedoreană Avis 3000. După cum se știe, sportivul Avram Iancu a fost onorat și cu o serie de importante distincții locale, regionale și naționale, el fiind cetățean de onoare al municipiului Petroșani și al comunei Întorsura, cetățean de onoare al județului Hunedoara și a fost decorat inclusiv de Președintele României cu Ordinul Național „Steaua României ” în Grad de Cavaler, aceasta fiind cea mai înaltă recunoaștere pe care un cetățean român o poate avea. ”Le mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o și pentru premiile pe care mi le-au acordat de-a lungul timpului și care au fost binevenite pentru mine. Premiul de 10.000 de euro de la Avis 3000 vine și el să confirme o recunoaștere deosebită pentru că, nu-i așa, titlurile nici nu țin de cald și nici de foame, nici mie și nici celor 4 fete pe care le am sub acoperiș. pentru toate acestea, la maturitatea pe care mi-o dau cei 46 de ani de viață, mă rog lui Dumnezeu să pot să iubesc pe toată lumea”, a mai spus Avram Iancu.

Ne alăturăm și noi celor care, la ceas aniversar, îi sunt alături acestui talentat și ambițios sportiv și om de excepție care este Avram Iancu, spunându-i la un loc cu cititorii noștri ”La mulți ani !”