Noul bloc ANL de la Lupeni urmează să fie dat în folosință

Home Administrație Noul bloc ANL de la Lupeni urmează să fie dat în folosință
Noul bloc ANL de la Lupeni urmează să fie dat în folosință

Odată ce lucrările la noul bloc ANL (bl 62A de pe Bulevardul Păcii nr. 26) din municipiul Lupeni au fost finalizate,  autoritățile locale au analizat în ședința de Consiliu local din luna februarie cererile de locuințe primite și a dispus repartizarea celor 45 de spații locative, respectiv apartamente cu una sau două camere.

Consiliul local Lupeni a stabilit, totodată și cuantumul chiriilor aferente contractelor de închiriere pentru unităţile locative construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe în municipiul Lupeni, Bulevardul Păcii, bl. 62 şi Bulevardul Păcii, bl. 56, diferenţiat pentru tinerii cu vârsta de până la 35 de ani şi pentru tinerii care au împlinit vârsta de 35 de ani, dispozițiilor legale în materie.

Odată cu adoptarea acestor hotărâri, primarul municipiului Lupeni a fost împuternicit să încheie contractele de închiriere pentru locuințele din noul bloc ANL de la Lupeni cu cei în drept. ”Mă bucur nespus că noul bloc ANL de pe Bulevardul Păcii a fost finalizat și că, prin evaluările făcute de Comisia pentru Locuințe a Primăriei Municipiului Lupeni au fost identificate și familiile care vor beneficia de repartiție în aceste noi locuințe. În cel mai scurt timp, vom face toate demersurile necesare astfel încât cei care au primit o locuință în acest bloc să intre în posesia acesteia. Facem astfel încă un pas înainte în soluționarea problemei spațiilor locative pentru cetățenii municipiului Lupeni, dar nu pot să trec cu vederea că încă necesarul de locuințe este unul mare și avem datoria de a găsi soluții și pentru celelalte cereri depuse de cetățeni la Primărie, în acest scop”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.