”Reverie de primăvară” pe simezele galeriei de artă din Lupeni

Home Cultură ”Reverie de primăvară” pe simezele galeriei de artă din Lupeni
”Reverie de primăvară” pe simezele galeriei de artă din Lupeni

A devenit deja o frumoasă tradiție ca, la  fiecare început de martie, publicul iubitor de arte frumoase să se poată bucura de o expoziție tematică de artă plastică având în centrul atenției lucrări ale unor cunoscute creatoare de frumos din Valea Jiului dar și din Timișoara.

Și în acest an, Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni, găzduiește o astfel de expoziţie dedicatã doamnelor. Organizată sub titlul ”Reverie de primăvară”, expoziția prilejuiește reîntâlnirea cu lucrări ale unor artiste plastice precum:  Zina Albulescu, Petronela Baldovin, Izabella Bot, Alexandra Cacovean, Claudia Cacovean, Casiana Ciolacu, Antoneta-Cristina Duban, Iustina-Alexandra Elek, Mirela Falticska, Sonia Ganea, Liliana Georgiades, Adina-Iuliana Ion, Roxana Irimia, Lucia Stoica Kolla, Ileana-Rozalia Logo, Sanda Puşcaş, Elisabeta Rovinar, Maria Stãnilescu, Adriana Şimon-Marinică, Gabriela Truş, Anamaria Vereş, Rozalia Vig, Mirela Vişan și Maria Zborovski.

Cele peste 40 de lucrări expuse pe simezele galeriei de artă din Lupeni sunt realizate în tehnici diferite, de la pictură, artă decorativã, desen, kirigami sau quilling și ne trimit spre visare, aducându-ne în același timp, primăvara în suflet.

Creatoarele de artă prezente în această expoziție au fost deja felicitate şi premiate cu diplome conferite de prof. Simonel Bucur, preşedintele Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann”.

Expoziţia de artă plastică ”Reverie de primăvară” poate fi vizitată gratuit începând cu data de 3 martie până la jumătatea acestei luni, în fiecare zi de marţi până sâmbătă, la Galeria de Artă din cartierul  Bărbăteni al municipiului Lupeni.

Expoziția este organizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni.