Cum să dai culoare şi stil mobilierului şi accesoriilor din inox

Home Economie Cum să dai culoare şi stil mobilierului şi accesoriilor din inox
Cum să dai culoare şi stil mobilierului şi accesoriilor din inox

Mobilierul din inox reprezintă una dintre variantele cel mai des adoptate atunci când vrei să eficientizezi un spaţiu, obţinând, în acelaşi timp, şi un design plăcut. Fie că alegi să îţi amenajezi bucătăria într-un mod profesional, fie că doreşti doar să montezi câteva rafturi de depozitare, alegerea inoxului ca materie primă se va dovedi foarte inspirată, fiind un material rezistent şi cu un aspect plăcut.

Culoare şi stil

Dacă ţi-ai propus să ieşi din monotonie şi vrei să dai un plus de culoare spaţiului tău, trebuie să ştii că apelând la vopsire in camp electrostatic ai posibilitatea de a da un plus de personalitate elementelor realizate din inox. Acest tip de vopsire va fi realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism, rezultatul fiind unul foarte frumos şi de durată. Vopsirea se realizează rapid, prin pulverizarea unui pulberi pigmentate fine, supusă ulterior unor procese de distribuire şi fixare.

Pigmentarea se va realiza uniform şi într-un strat gros, astfel că rezistenţa este garantată. Dacă doreşti ca rafturile tale, uşile dulapurilor sau blatul de lucru să fie personalizate prin culoare şi stil, atunci alege să le vopseşti, folosind servicii oferite la cel mai înalt nivel de profesionalism. Pe lângă rezultatul obţinut, te vei bucura şi de alte beneficii, fiind un proces care presupune pierderi minime de vopsea.

Formă şi personalitate

Inoxul reprezintă un material care se va dovedi foarte practic în amenajarea ta interioară. Supunându-l la prelucrari mecanice, ai şansa de a obţine modele şi forme personalizate, adaptate gusturilor şi nevoilor tale. Prin intervenţia asupra inoxului, se poate acționa asupra formei şi a texturii, procedurile aplicate fiind realizate cu profesionalism şi asumare.

Astfel, vei obţine îmbinări insesizabile între piese, vei dobândi forma preferată pentru rafturile tale, te vei bucura de balustrade din inox în forma dorită sau de recipiente şi aparate în forma preferată. Indiferent dacă vrei să intervii asupra mobilierului, scărilor, balustradei sau altor sisteme realizate din inox, adoptând procesele de prelucrare mecanică vei obţine rezultatul scontat.

Echipele de specialişti vor ţine cont de proiectul tău, vor lua în calcul cele mai potrivite proceduri şi vor interveni cu varianta optimă. Pe lângă beneficiile oferite de un mobilier realizat din inox,  te poţi bucura şi de posibilitatea de a le oferi  un plus de personalitate, prin pigmentare şi prin alegerea formei preferate.