Miercuri, 30 martie, se oprește apa în cartierul Aeroport din Petroșani

Home Stiri la zi Miercuri, 30 martie, se oprește apa în cartierul Aeroport din Petroșani
Miercuri, 30 martie, se oprește apa în cartierul Aeroport din Petroșani

Mai multe străzi din cartierul Aeroport din municipiul Petroșani nu vor avea apă potabilă miercuri, 30 martie 2022 ca urmare a unor lucrări programate pe care operatorul Apa Serv Valea Jiului le va executa în această zonă.

Astfel, străzile afectate de restricții vor fi: str. Saturn Bl.1, Venus Bl.5A, Aviatorilor Bl.56, zona Aviatorilor Bl.40A, unde vor fi efectuate mai multe lucrări de reparații. Șeful Departamentului Exploatare al Apa Serv Valea Jiului, ing. Florin Ciucur spune că este vorba despre o serie de lucrări absolut necesare, de la reparații ale rețelelor de apă potabilă, schimbarea de hidranți și până la montarea unor vane. ”Sunt 5 lucrări majore, absolut necesare, pe care le-am programat în așa fel încât să le cuprindem laolaltă și să nu fim nevoiți să restricționăm pentru mai multe zile alimentarea cu apă în zonele afectate din cartierul Aeroport. Intervalul orar în care vor fi afectate serviciile de alimentare cu apă este între 08:00 și 20:00. Echipa noastră se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul pentru ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt. Rugăm toţi utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a declarat Florin Ciucur, șef Serviciul Exploatare al ASVJ.

Reprezentanții companiei de apă din Valea Jiului transmit scuze cetățenilor din zonele afectate de această restricție pentru inconvenientele provocate, dar dau asigurări că aceste lucrări sunt absolut necesare pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă. De asemenea, reprezentanții Apa Serv invită cetățenii ca, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, să transmită orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 (număr cu program permanent).