Consultanță de afaceri gratuită pentru atragerea de fonduri europene la sediul AUR din Petrila

Home Politică Consultanță de afaceri gratuită pentru atragerea de fonduri europene la sediul AUR din Petrila
Consultanță de afaceri gratuită pentru atragerea de fonduri europene la sediul AUR din Petrila

La sediul AUR din Petrila, cetățenii primesc începând din această săptămână, servicii gratuite de consultanță în vederea înființării unei afaceri și atragerii de fonduri europene pe programele disponibile la acest moment în țara noastră.

Potrivit președintelui AUR Petrila, Emanoel Andronache, acest tip de servicii de consultanță este asigurat de către doi specialiști locali, cu expertiză în domeniu, care deja au reușit să atragă foarte mulți bani europeni pentru colaboratorii lor, bani cu care în Valea Jiului au fost create peste 60 de noi locuri de muncă. ”Este vorba despre domnul inginer Andronache Adrian Mihai și domnul jurist Andriescu Cătălin. Acestea oferă cetățenilor din orașul Petrila servicii gratuită de consultanță în vederea deschiderii unei afaceri, precum și consultanță în vederea depunerii documentațiilor pentru accesarea de fonduri europene. Cei interesați pot afla detalii despre programul de asistență și pot face o programare pentru întâlnirea cu această echipă de consultanți, la sediul nostru din orașul Petrila”, a declarat Emanoel Andronache, președintele AUR Petrila.

O primă acțiune de acest fel a avut loc în data de 19 aprilie, la sediul AUR Petrila unde au fost prezenți mai mulți cetățeni care au aflat, de pe rețelele de socializare de această oportunitate.

Liderul AUR Petrila, Emanoel Andronache spune că, în viitor, partidul pe care îl conduce la Petrila va diversifica acțiunile desfășurate, în afara celor politice, și cu diverse acțiuni de interes civic și cetățenesc.