S-a stins prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu

Home Stiri la zi S-a stins prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu
S-a stins prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu

Nume cu rezonanță în învățământul superior tehnic, prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu, fost eminent cadru didactic al Universității din Petroșani, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani.

Nume cunoscut și respectat în cadrul școlii de învățământ superior din Valea Jiului, prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu a fost, în perioada 1976-1979, decan al Facultății de Mine de la Institutul de Mine din Petroșani. De numele său se leagă și înființarea domeniului de studii Inginerie și Management la Universitatea din Petroșani.

Prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu a fost, pentru o vreme îndelungată, singurul conducător de doctorat în domeniul ”Organizarea și Conducerea Întreprinderilor Miniere” și mai apoi ”Inginerie Industrială”, reprezentând un adevărat simbol al Ingineriei și Managementului la Universitatea din Petroșani.

Colectivul Universității din Petroșani regretă trecerea în eternitate a eminentului dascăl care a afost prof.univ.dr.ing. Aurelian Simionescu și transmite condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace !