Municipiul Lupeni are un nou consilier local: Oana Mihaela Someșan

Home Politică Municipiul Lupeni are un nou consilier local: Oana Mihaela Someșan
Municipiul Lupeni are un nou consilier local: Oana Mihaela Someșan

Consiliul local al municipiului Lupeni are, începând din aceste zile, un nou membru al forului legislativ local. Aceasta este Oana Mihaela Someșan care a depus jurământul pentru învestitură într-o festivitate organizată la sediul administrației locale din Lupeni, în prezența secretarului Primăriei municipiului Lupeni, jr. Marius Claudiu Băloi și a viceprimarului Iacob Mesaroș.

Oana Mihaela Someșan ocupă locul rămas vacant în componența Consiliului local municipal de la Lupeni din 26 februarie 2022 odată cu constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului consilierului local ing. Adrian Rareș Suba. Potrivit prevederilor legale, Organizației municipale Lupeni a Partidului Social Democrat i-a revenit sarcina de a desemna un alt consilier din lista de supleanți votată în alegerile locale din anul 2020.

Oana Mihaela Someșan este medic stomatolog în cadrul cabinetului de specialitate de la Spitalul Municipal Lupeni și face parte din noua generație de politicieni locali promovată de PSD la nivelul municipiului Lupeni. Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității din Timișoara, medicul stomatolog Oana Mihaela Someșan a decis să revină, imediat după terminarea studiilor, acasă, la Lupeni, orașul în care s-a născut și a crescut, implicându-se și în viața publică a comunității locale în dorința de contribui la dezvoltarea acesteia. Încă înaintea alegerilor locale din 2020, în campania electorală, Oana Mihaela Someșan se declara onorată de invitația primită din partea echipei PSD de a face parte din rândul celor propuși pentru această demnitate politică de echipa condusă de Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni. ”Eu sunt un om de echipă și știu că orice lucru major nu se poate de unul singur, ci doar cu sprijinul echipei. Asta cred că are nevoie cel mai mult, acum, actualul și viitorul primar social-democrat al Lupeniului: o echipă care să-l sprijine, un Consiliu local unitar care să fie garanția faptului că acele proiecte de care municipiul Lupeni are nevoie, se vor face !”, spunea, la vremea respectivă Oana Mihaela Someșan.

Aceasta va avea acum ocazia de a fi parte activă la acest proces de sprijin al proiectelor administrației locale conduse de Lucian Resmeriță, din calitatea de consilier locale.