”Vibrații de primăvară” pe simezele galeriei de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

Home Cultură ”Vibrații de primăvară” pe simezele galeriei de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni
”Vibrații de primăvară” pe simezele galeriei de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

O nouă expoziție de artă plastică poate fi vizitată, în perioada 30 aprilie – 25 mai 2022, la Galeria de Artă din Lupeni, unde iubitorii de frumos pot admira lucrări din expoziţia personală semnată de artista Adina Iuliana Ion. Intitulată ”Vibraţii de primavară”, expoziția aduce în atenție 36 de lucrări ale acesteia, cu o temă variată: flori, abstract, peisaje, portrete.

Artistul plastic Adina Iuliana Ion este membră a Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann” de la Lupeni și are la activ numeroase expoziţii personale şi colective, la care a participat atât în ţară cât şi în străinătate.

”Mă simt onorată să vă vorbesc din nou, prin culoare și sentimente, exprimate în această expoziție şi invit toţi iubitorii de artă să facem împreună o incursiune în acest spectacol de formă şi culoare al primăverii, în cadrul unei expoziţii ce se doreşte a oferi un strop de bucurie şi de optimism în aceste vremuri în care sufletele ne-au fost greu încercate de nelinişti și tristeţi, de pandemie și război. Fiecare din lucrările mele vă prezintă o poveste din suflet despre suflet, exprimă trăiri şi emoţii într-un mirabil joc de vibraţii coloristice”, ne-a declarat Adina Iuliana Ion.

Text și foto: Antoneta DUBAN