Supercom organizează o acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase la Vulcan și Aninoasa

Home Stiri la zi Supercom organizează o acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase la Vulcan și Aninoasa
Supercom organizează o acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase la Vulcan și Aninoasa

Ai obiecte de mari dimensiuni, mobilă, aparate de uz casnic, sau sanitare și nu știi unde trebuie să le duci? Ei bine, firma care se ocupă cu colectarea gunoiului în zona noastră face, o dată la 3 luni, un astfel de serviciu. Acum se întâmplă la Vulcan și Aninoasa.

Supercom organizează acțiunea de colectare a deșeurilor voluminoase la Vulcan și Aninoasa. Acțiunea are loc în data de 21 mai, între orele 10.00 și 14,00. În perspectiva acestei acțiuni, oricine are astfel de deșeuri mari, mobilă dezafectată, aparatură de tot felul, cabine de duș, saltele, plăpumi, covoare, parbrize, oglinzi de mari dimensiuni și, în general, deșeurile care, din cauza dimensiunilor mari, nu pot fi colectate în pubele, poate să scape de ele. Acestea trebuie să fie depuse la punctele de colectare a deșeurilor doar în această zi, astfel încât să nu încurce depozitarea deșeurilor menajare și a celor reciclabile.

Această acțiune specială de colectare a deșeurilor voluminoase este gratuită și se desfășoară trimestrial în toate localitățile deservite de operatorul de salubritate Supercom.