Diplome de fidelitate pentru alte 9 familii de aur ale Lupeniului

Home Stiri la zi Diplome de fidelitate pentru alte 9 familii de aur ale Lupeniului
Diplome de fidelitate pentru alte 9 familii de aur ale Lupeniului

Într-o zi cu puternice semnificații religioase și istorice, autoritățile publice locale din municipiul Lupeni au onorat nu doar memoria strămoșilor, ci și alte 9 familii din această comunitate, care în prima parte a acestui an 2022 au adunat în buchetul vieții, 50 de ani de căsnicie.

Familiile care au fost onorate cu prilejul acestui fericit eveniment sunt:

  • Ion și Maria Pădureanu;
  • Mihai și Lucica Fîntînă;
  • Ștefania și Vasile Sabău;
  • Miorița și Gheorghe Afrănțoaiei;
  • Lucica și Nicolae Toma;
  • Aurelia și Ion Dominteanu;
  • Constanța și Gheorghe Cazacu;
  • Natalia și Vasile Gorea;
  • Tilda și Ernest Szabo.

Acestora, primarul municipiului Lupeni le-a înmânat o ”Diplomă de fidelitate” și un simbolic premiu pentru a marca aniversarea ”nunții de aur”, dar mai ales le-a transmis, în frumoase cuvinte, felicitări și mulțumiri pentru parcursul unei vieți pe care aceste veritabile familii de aur ale Lupeniului l-au avut și pentru rolul lor în dezvoltarea acestei comunități. ”Vă rog să primiți expresia prețuirii pe care v-o purtăm și a considerației pe care atât eu, ca primar al municipiului Lupeni, dar și întreaga noastră comunitate, o are față de dumneavoastră. Modelul dumneavoastră de viață și realizările pe care le aveți în viața dumneavoastră profesională și, mai ales, de familie sunt pentru noi toți un exemplu. Vă mulțumesc, în numele meu și al comunității pe care o conduc, pentru tot ceea ce, împreună, ați realizat nu doar pentru familia dumneavoastră, ci pentru întreaga comunitate locală din municipiul Lupeni și vă asigur că suntem mândrii de succesul dumneavoastră. Vă doresc viață lungă, sănătate, fericire și numai bucurii. La mulți ani !”, le-a spus sărbătoriților din acest an, primarul Lucian Resmeriță.

Într-un fel, privind la vremurile tulburi pe care le trăim, putem spune, mai în glumă, mai în serios, că performanța atinsă de acești oameni, în viață și în familie este, la rândul ei, un act de eroism. Pentru că nu e puțin lucru să-ți găsești perechea potrivită, cu care să împarți bucurii și necazuri vreme de o jumătate de secol și poate că nu e ușor nici să iubești, să respecți și să trăiești o astfel de poveste de viață vreme de 50 de ani lângă cel ales să-ți fie soț/soție. Dar, pe de altă parte, e atât de frumos și atât de admirabil !….