Restricții de apă luni, 6 iunie, la Aninoasa

Home Anunțuri Restricții de apă luni, 6 iunie, la Aninoasa
Restricții de apă luni, 6 iunie, la Aninoasa

Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, va întrerupe furnizarea apei potabile luni, 6 iunie 2022, în orașul Aninoasa.

Zonele afectate sunt: Străzile: Bujorului, Costeni- parțial și Bănciloni- partial.

Interval orar în care va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă este 08:00-16:00.

Compania de apă din Valea Jiului roagă toţi utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și, în același timp, dă asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea Apa Serv menționează că, în anumite zone, pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei.

Reprezentanții companiei de apă din Valea Jiului își cer scuze pentru inconvenientele provocate și invită consumatorii ca, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă, observă deficienţe în parametrii de furnizare ai acestui serviciu de utilitate publică, să transmită orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.