Pompierii SVSU Petrila, campioni județeni în competiția profesională

Home Stiri la zi Pompierii SVSU Petrila, campioni județeni în competiția profesională
Pompierii SVSU Petrila, campioni județeni în competiția profesională

Joi, 9 iunie 2022, pe Stadionul din Simeria s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) şi a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU).

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă au constat în următoarele probe: pista cu obstacole pe 100 m, ştafeta 4×100 m și dispozitivul de intervenţie.

La competiția serviciilor voluntare au participat SVSU Petrila, SVSU Hațeg și SVSU Simeria. După întrecerea la cele trei probe, clasamentul general a fost următorul:

  • Locul I – SVSU Petrila;
  • Locul II – SVSU Hațeg;
  • Locul III – SVSU Simeria.

De asemenea, la proba ”Pista cu obstacole pe 100 m”, concurenții participanți au fost evaluați și individual. Astfel, cei mai buni timpi la această probă au fost următorii:

  • Locul I – Preda Ionel Gabriel (SVSU Petrila)
  • Locul II – Paraschiv Bernat Vianu (SVSU Petrila)
  • Locul III – Bunea Andrei (SVSU Petrila)

La competiția serviciilor private au participat SPSU SSG Fire & Rescue SRL Chișcădaga, SPSU Sucursala Electrocentrale Hunedoara, SPSU Sucursala CEH Paroșeni și SPSU Arcelor Mittal Hunedoara. Locul I a fost obținut de SPSU SSG Fire & Rescue SRL Chișcădaga.

Serviciile clasate pe primul loc vor reprezenta judeţul Hunedoara la faza interjudeţeană a acestor concursuri.

Le urăm succes echipajelor de la SVSU și SPSU şi sperăm, ca şi în anii precedenţi, să obţină rezultate foarte bune în această competiţie.