Un nou drum reabilitat de Consiliul județean Hunedoara, de la Hunedoara spre Peştişu Mic

Home Administrație Un nou drum reabilitat de Consiliul județean Hunedoara, de la Hunedoara spre Peştişu Mic
Un nou drum reabilitat de Consiliul județean Hunedoara, de la Hunedoara spre Peştişu Mic

Un nou tronson de drum județean, care asigură legătura între localitatea Peştişu Mic şi DJ 687 spre Hunedoara sau Sântuhalm a fost reabilitat de instituţia care-l administrează, Consiliul Judeţean Hunedoara.

Potrivit administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, reabilitarea acestui tronson de drum județean face parte din programul anual de reparații al drumurilor județene derulat de CJH și vine ca un răspuns firesc al administrației județene la solicitarea făcută de autoritățile publice locale din municipiul Hunedoara.

De altfel, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu s-a declarat mulțumit de receptivitatea reprezentanților CJH față de această problemă de trafic rutier semnalată chiar de domnia sa. ”De multe ori am fost întrebaţi de ce nu intervenim şi pe acel drum, multă lume considerând că ar fi fost de datoria Primăriei Hunedoara să facă asta. De fiecare dată am răspuns că nu putem să-l reabilităm noi, pentru că ar fi nelegal dar am şi promis că vom face diligenţele necesare la Consiliul Judeţean să îl treacă pe lista sa de priorităţi. Am apelat la sprijinul conducerii CJ Hunedoara, iar apelul nostru nu a rămas fără un răspuns venit sub forma faptelor: drumul se prezintă acum în condiţii mult mai bune. Mulţumesc pentru receptivitate şi implicare d-lui preşedinte al CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, şi d-lui administrator public al CJ, Costel Avram. Sunt sigur că vor avea aceeaşi abordare şi când va veni rândul altor drumuri care „pleacă” din Hunedoara spre diferite alte localităţi, şosele care au nevoie de lucrări de reabilitare dar pe care Primăria nu poate interveni din cauză că ele sunt în administrarea Consiliului Judeţean. CJ Hunedoara dovedeşte încă o dată că este un partener important şi onest al municipiului Hunedoara”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.

Administratorul public al CJH, Costel Avram spune că încă multe alte drumuri județene care necesită lucrări de reperații sunt pe agenda de lucrări a serviciului de specialitate din cadrul administrației județene și vor avea parte de asfalt nou-nouț în perioada care urmează, așa cum alți zeci de kilometri de drumuri județene sunt prinși în programele de investiții implementate de CJH în acest an.