Top 6 lucruri care nu vor ieși din trend niciodată

Home Economie Top 6 lucruri care nu vor ieși din trend niciodată
Top 6 lucruri care nu vor ieși din trend niciodată

Industria modei s-a schimbat foarte mult în ultimul secol. Dacă la începutul secolului al XX-lea femeile trebuiau să urmeze un cod vestimentar foarte restrictiv, după al Doilea Război Mondial au apărut mai multe stiluri vestimentare bazate pe scoaterea în evidență a formelor feminine. Spre sfârșitul secolului femeile au putut experimenta cu diferite culori și diferite croieli, generațiile tinere fiind influențate de cultura socială din jurul lor, precum muzica. Prin urmare se evidențiază diferite trenduri asociate cu ultimele decade ale secolului trecut și începutul secolului al XXI-lea. Totuși, unele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au rămas în trend, suferind doar mici modificări.

ȘASE articole atemporale care vor fi mereu în trend:

1.Geaca de piele: indiferent de ocazie, o geacă de piele neagră merge perfect la o ținută casual, păstrând un pic din alura rebelă cu care a intrat în modă în anii ‘70-’80. În ziua de astăzi se poate opta pentru mai multe modele, croieli și chiar culori. Avantajul unei astfel de geci este că poate fi purtată atât la o rochie, cât și la pantaloni. 

2. Rochie neagră: această rochie este indispensabilă din garderoba unei femei, fiind perfectă pentru mai multe tipuri de evenimente. În funcție de accesorizare, poate fi purtată la birou, la o întâlnire, la o seară de cocktail, practic la orice eveniment unde eticheta presupune purtarea unei ținute mai elegante. Principalul avantaj al rochiei negre este faptul că poate fi accesorizat cu articole de culori diferite. 

3. Blugii: acest articol de îmbrăcăminte a parcurs un drum lung de la pantalonii funcționali la un articol în trend modelat după gusturi unice. Blugii cu croială clasică sunt folosiți de persoane din toate categoriile de vârstă, dar pot fi înfrumusețați cu diferite ornamente, inclusiv blugii rupți au ajuns în trend.

4. Sandale cu toc: la fel ca rochia neagră, aceste sandalele pot fi purtate în diferite circumstanțe. Au fost create mai multe modele pentru confortul și eleganța fiecăreia. Poți alege de pe site-ul ePieleNaturala.ro diferite tipuri de sandale cu toc care să se potrivească stilului tău. Indiferent de forma sandalei sau mărimea tocului, o pereche de sandale cu toc aduce o notă de eleganță la orice ținută.

5. Geanta de umăr: acest accesoriu are principalul avantaj că permite libertatea de mișcare a mâinilor, din acest motiv fiind un accesoriu preferat de multe femei. Sunt o multitudine de modele din care să alegi, în funcție de mărime, de culoare și de stil, adică office sau casual, acestea având funcționalități multiple. Un alt avantaj este faptul că o geantă de umăr se poate potrivi mai multor ocazii, fie într-un cadru mai formal, cât și la o întâlnire cu prietenii.

6. Costumul de baie dintr-o bucată: acest costum de baie a fost primul inventat pentru a fi purtat la plajă de către femei. De atunci a suferit unele modificări, dar nu a ieșit din modă, deși părea la un moment dat că va fi dat uitării din cauza preferinței pentru costumul de baie din două piese. În ultimii ani au apărut noi modele de costume de baie dintr-o bucată care sunt la fel de fermecătoare și dau un aer în plus de eleganță.

Astăzi trendul este de a amesteca diferite elemente specifice unor perioade pentru a se potrivi unui stil unic după personalitatea fiecăruia. Totuși, sunt unele articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte care au rezistat trecerii timpului și nu au ieșit din modă. Pentru a te asigura că ești mereu în trend poți păstra în dulap aceste articole atemporale.

Sursa foto: Unispash.com