Lucrări la rețele de apă din Vulcan, cu întrerupere a serviciului de alimentare cu apă, în 6 iulie

Home Anunțuri Lucrări la rețele de apă din Vulcan, cu întrerupere a serviciului de alimentare cu apă, în 6 iulie
Lucrări la rețele de apă din Vulcan, cu întrerupere a serviciului de alimentare cu apă, în 6 iulie

Executarea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă din municipiul Vulcan, implică întreruperea serviciului de furnizare a apei potabile în cursul zilei de 6 iulie 2022.

Astfel, alimentarea cu apă a consumatorilor de pe străzile N.Titulescu, M.Viteazul, Al.Muncii, Traian, Pinului, V.Alecsandri, Parc Octogon, Pajistei, Jiului, Cabanei, Al. Crizantemelor, Preparatiei, Plopilor, Carpati, Teiului, Dascalescu, Morii, Brazilor, Decebal, Valea Ungurului, Seciului, Zavoiului, Coroiesti, Grivitei, Caraiman, în intervalul orar: 08:00-20:00.

Apa Serv Valea Jiului solicită utilizatorilor afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dă asigurări că echipa de intervenție care se va afla la faţa locului, va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

Reprezentanții operatorului menţionează totodată că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei. În cazul în care, la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, sunteți rugați să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al Apa Serv, respectiv la telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.