Noi lucrări pentru modernizarea infrastructurii rutiere la Uricani

Home Administrație Noi lucrări pentru modernizarea infrastructurii rutiere la Uricani
Noi lucrări pentru modernizarea infrastructurii rutiere la Uricani

Pentru autoritățile publice locale preocupate de modernizarea continuă a localităților pe care le reprezintă, sezonul de vară este cel în care asfaltările sunt lucrări de bază. Așa se întâmplă și la Uricani, acolo unde investițiile publice derulare de Primărie continuă în această perioadă, cu noi lucrări pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Potrivit primarului Dănuț Buhăescu, în prezent sunt executate lucrări pentru asfaltarea unor drumuri și parcări din diverse cartiere ale orașului. ”După realizarea terasamentelor și montarea bordurilor s-a trecut la turnarea de covoare asfaltice zona Bucura 2, pe Aleea Brazilor, iar lucrările vizează nu doar reabilitarea carosabilului, ci inclusiv realizarea de parcări noi in zona blocurilor 87 , 66 și 81. De asemenea, s-a modernizat aleea de legătură din spatele blocului 87 de pe strada Brazilor cu drumul din Valomir”, explică Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta dă asigurări că investițiile vor continua în perioada următoare și la alte drumuri din orașul Uricani, dar și la amenajarea de noi parcări publice.