Artiști de top la spectacolele de la Nedeia Vulcăneană

Home Stiri la zi Artiști de top la spectacolele de la Nedeia Vulcăneană
Artiști de top la spectacolele de la Nedeia Vulcăneană

Vineri, 26 august și sâmbătă, 27 august, Vulcanul este gazda unor spectacole artistice în aer liber, care au loc în cadrul programului de evenimente al ediției din acest an de la ”Nedeia Vulcăneană”.

Pe scena care va fi amplasată pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona Cinematografului, vor urca o serie de tineri artiști din municipiul Vulcan și din Valea Jiului, dar și artiști de top invitați de autoritățile publice locale vulcănene să concerteze în cadrul spectacolelor Nedeii Vulcănene.

Astfel, vineri, 26 august 2022, începând cu ora 18,00 vor susține recitaluri de muzică populară elevii Asociației Culturale ”Lirica” din Petroșani (coordonați de prof. Tiberiu Coconeț și Jana Coconeț), Grupul ”Color”, dar și rapsozii populari Teodora Filip și Andrada & Marinică Paul, iar cap de afiș este Nicoleta Guțâ.

Pentru sâmbătă, 27 august 2022, invitatul de gală al ediției din acest an de la Nedeia Vulcăneană este Smiley, într-un recital 100% live. Alături de apreciatul artist, pe scenă vor mai urca Doddy, Diana Delis, Alecsia Ilieș, dar și alți artiști și trupe din Valea Jiului. Spectacolul de sâmbătă va începe tot de la ora 19,00 și se va încheia târziu, în noapte, cu un foc de artificii.

Pe toată durata evenimentelor artistice, pe bulevardul Mihai Viteazu din Vulcan vor fi amplasate terase, standuri cu produse meșteșugărești, standuri comerciale și tot aici va funcționa un parc de distracții.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu invită publicul să participe la spectacolele care vor avea loc în această localitate, în cadrul sărbătorii de tradiție a vulcăneneilor, ”Nedeia vulcăneană”. ”Ne-am străduit să organizăm o serie de manifestări care au intrat în frumoasa tradiție a ”Nedeii Vulcănene”, de la cele de sport, la nivel competițional sau de mase, cele festive sau cele artistice. Am reușit anul acesta să aducem pe scena de la Vulcan o seamă de artiști de top în muzica românească de toate genurile și invit cetățenii Vulcanului dar și pe toți cei care doresc să participe la acest eveniment al nostru să vină la Vulcan, pentru ultimele două zile cu adevărat de spectacol care vor avea lor pe Bulevardul Mihai Viteazu”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.