Tânăra cantautoare Larisa Nicuța, Premiul Special de Compoziție la Festivalul Național ”Poarta Sărutului”

Home Cultură Tânăra cantautoare Larisa Nicuța, Premiul Special de Compoziție la Festivalul Național ”Poarta Sărutului”
Tânăra cantautoare Larisa Nicuța, Premiul Special de Compoziție la Festivalul Național ”Poarta Sărutului”

Pentru că, în genere, toamna este anotimpul în care se culeg roadele muncii de peste an, vă aducem în atenție noi roade ale muncii depuse peste vară de talentata cantautoare din Valea Jiului, Larisa Nicuța, ale cărei rezultate pe scena muzicii românești pentru copii și tineret au devenit deja, de ani buni, o constantăp a activității sale artistice.

Larisa Nicuța a participat și în această vară, în luna august, la ediția aniversară (cu numărul XX) a Festivalului Național de Folk și Baladă ”Poarta Sărutului” de la Tg. Jiu, încurajată de rezultatele bune obținute și în anul precedent, alături de colegii săi din grupul ”Glasuri de argint” coordonat de prof. Ileana Berki. De data aceasta, juriul condus de apreciata artistă Maria Gheorghiu a fost de-a dreptul fascinat de prestația tinerei cantautoare din Vulcan, prestația acesteia fiind apreciată cu Premiul Special pentru Compoziție ”Liviu Nechita”.

”Este un rezultat excepțional, care confirmă talentul Larisei Nicuța, o tânără artistă de care sunt deosebit de mândră și care cred că va avea o evoluție artistică pe măsura talentului său deosebit în muzică. Sigur că și pentru mine rezultatele Larisei sunt un prilej de bucurie, o confirmare a faptului că, dincolo de talentul ei inegalabil, munca pe care o depunem împreună este confirmată de premiile pe care Larisa Nicuța le obține la fiecare eveniment artistic de nivel național, care-i completează palmaresul său deja deosebit”, spune prof. Ileana Berki.

Larisa Nicuța este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială nr.6 din municipiul Vulcan și face parte din Grupul ”Glasuri de argint” coordonat de prof. Ileana Berki, ea însăși un pasionat și valoros artist al Văii Jiului.

Felicitări !