Liderul PNL Geoagiu, Ovidiu Vlad este noul secretar al liberalilor hunedoreni

Home Politică Liderul PNL Geoagiu, Ovidiu Vlad este noul secretar al liberalilor hunedoreni
Liderul PNL Geoagiu, Ovidiu Vlad este noul secretar al liberalilor hunedoreni

Biroul executiv al Organizației județene a PNL Hunedoara l-a desemnat pe Ovidiu Vlad, președinte al Organizației PNL Geoagiu să ocupe funcția de secretar executiv al organizației județene a Partidului Național Liberal.

Acesta îl înlocuiește pe fostul secretar executiv, Florian Toma, care s-a retras din motive personale, după cum a anunțat președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu, cea căreia îi aparține de altfel nominalizarea lui Ovidiu Vlad pentru această funcție politică.

Ovidiu Vlad s-a născut în data de 18 februarie 1980, la Orăștie. Este căsătorit și are doi copii. În prezent, acesta este consilier local în orașul Geoagiu și director la Uzina Mecanică Orăștie. S-a înscris în PNL în anul 2000, a fost președinte TNL Orăștie timp de 6 ani, iar în prezent deține funcția de președinte al Organizației Locale a PNL Geoagiu. Ovidiu Vlad a mai fost consilier local, la Orăștie, în perioada 2008 – 2012, iar în perioada Din 2016-2019 a fost consilier județean din partea PNL.

Validarea acestuia în funcția de secretar executiv al Organizației județene PNL Hunedoara s-a făcut cu vot unanim din partea membrilor Biroului Politic Executiv al PNL Hunedoara.