Bogdan Sever rămâne la conducerea seniorilor din PSD Hunedoara

Home Politică Bogdan Sever rămâne la conducerea seniorilor din PSD Hunedoara
Bogdan Sever rămâne la conducerea seniorilor din PSD Hunedoara

Seria alegerilor interne ale organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat din județul Hunedoara s-a încheiat zilele acestea odată cu Conferința județeană a Organizațiilor de seniori ale PSD. În cadrul acesteia a fost aleeasă și o nouă echipă de conducere, în fruntea căreia a fost reconfirmat drept președinte consilierul județean PSD Bogdan Sever.

Bogdan Sever, de profesie economist și subinginer, este în prezent pensionar, dar a avut de-a lungul activității sale profesionale o serie de responsabilități, ultima oară fiind coordonator al Gărzii Județene de Mediu. În prezent este consilier județean, ales pe lista PSD Hunedoara, partid în cadrul căruia deține, de asemenea, și funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale de la Deva.

Bogdan Sever a fost ales în unanimitate pentru un nou mandat în fruntea organziațiilor de seniori ale PSD din județul Hunedoara, la Conferință fiind prezenți președinții acestei structuri de organizare din PSD din toate localitățile hunedorene. De asemenea, a fost prezent președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor care a apreciat alegerea făcută de seniorii partidului.

Alegerile de la Organizația de seniori a PSD Hunedoara au fost ultimele înaintea Conferinței județene a acestui partid în care va fi aleasă echipa cu care PSD Hunedoara va intra în seria alegerilor generale din 2024 în județul nostru. Conferința județeană a PSD Hunedoara va avea loc la finalul acestei luni sau, cel târziu, la începutul lunii noiembrie 2022.