Palmares de invidiat pentru sportiva Timeea Ștefănescu din Lupeni la Campionatul European de Kempo

Home Stiri la zi Palmares de invidiat pentru sportiva Timeea Ștefănescu din Lupeni la Campionatul European de Kempo
Palmares de invidiat pentru sportiva Timeea Ștefănescu din Lupeni la Campionatul European de Kempo

Apreciată sportivă karateka din Valea Jiului, pregătită de antrenorul Florin Mârza la CS Fujin Vulcan, Timeea Ștefănescu a reprezentat România la Campionatele Europene de Kempo din Antalya (Turcia), precum și la Cupa European, evenimente sportive care au avut loc în perioada 24-30 octombrie 2022.

Timeea Ștefănescu a participat la 4 probe din cadrul acestor competiții, respectiv: Submission, Knockdown, Semicontact și Full Contact și revine în România cu un palmares de invidiat: 4 medalii de aur și 3 de argint.

Rezultatele sunt considerate de antrenorul sportivei din Valea Jiului drept unele de excepție. ”Evoluția Timeei Ștefănescu la această competiție internațională este una deosebită, așa cum palmaresul cu care se întoarce acasă este unul de invidiat. O felicit pentru aceste rezultate care confirmă valoarea sportivei din Lupeni, dar și munca depusă de aceasta. De asemenea, mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, în special domnului Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo pentru încredere. Oss!”, a spus antrenorul Florin Mârza.

Felicitări!