INSEMEX în Topul Național al Firmelor și în 2022

Activitatea prodigioasă a INCD INSEMEX Petroșani s-a materializat, în ultimii ani, în mod constant, și în rezultatele economico-financiare ale instituției, plasând acest apreciat institut de cercetare-dezvoltare din România în topul național al firmelor întocmit de Camera de Coerț și Industrie a României.

Și în acest an, INSEMEX Petroșani a obținut Locul 3 la nivel național, în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Galei ”Topul Național al Firmelor – TNF 2022”, în domeniul ”Cercetare, Dezvoltare și High-Tech”, grupa ”Cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie”, categoria ”Întreprinderi Mijlocii”, premiul fiind acordat de către Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) pentru rezultatele economico-financiare deosebite ale institutului din anul 2021.

Evenimentul desfășurat în data 23 noiembrie 2022 la ROMEXPO, cel mai important centru expozițional din București și din România, a reunit peste 500 de reprezentanți ai celor mai performante companii din țară, ai camerelor de comerț și industrie județene, precum și ai autorităților publice centrale.

Gala ”Topul Național al Firmelor”, eveniment de tradiție și referință pentru mediul economic din România, este un clasament realizat în exclusivitate de către CCIR, reprezentând un barometru al performanței în afaceri.

Cele 7 domenii domenii de activitate în care activează companiile premiate sunt: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.