La Petrila se construiește un nou bloc de locuințe sociale

Home Administrație La Petrila se construiește un nou bloc de locuințe sociale
La Petrila se construiește un nou bloc de locuințe sociale

Un nou bloc de locuințe sociale urmează să fie ridicat în orașul Petrila, după ce administrația publică lcoală a reușit să obțină fondurile necesare pentrru această investiție și să finalizeze toate procedurile legale premergătoare ordinului de începere al lucrărilor.

Zilele trecute, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca a semnat și ordinul d eîncepere al lucrărilor iar firma care va implementa acest proiect imobiliar de maximă importantă pentru cetățenii orașului Petrila și-a făcut deja organizarea de șantier și a început efectiv execuția proiectului.

Vasile Jurca, primarul orașului Petrila spune că nou bloc de locuințe sociale va fi ridicat pe strada Tudor Vladimirescu, va avea două etaje, un parter și un demisol și va cuprinde un număr de 24 de apartamente. ”Este vorba despre o investiție foarte importantă pentru comunitatea petrileană, dacă avem în vedere faptul că numărul solicitărilor pe care le primim la Primărie pentru alocarea de locuințe sociale este, în continuare, unul destul de mare. Mă bucur că am reușit să accesăm fonduri pentru o astfel de investiție și sper ca lucrările să decurgă în graficul pe care l-am stabilit în contrfactul încheiat cu firma care a câștigat licitația pentru acest obiectiv, astfel încît în cel mai scurt timp să putem face repartiții în acets bloc de locuințe sociale pentru familiile aflate în căutarea unui spațiu locativ”, a declarat primarul Vasile Jurca.