Premierele lunii decembrie pe Scena Digitală: „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun” și „Puricele în ureche”

Home Cultură Premierele lunii decembrie pe Scena Digitală: „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun” și „Puricele în ureche”
Premierele lunii decembrie pe Scena Digitală: „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun” și „Puricele în ureche”

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), aduce atmosfera de sărbătoare în casele noastre cu cele două premiere pe care le prezintă în luna decembrie: „Țesătorul de vise” – o emoționantă Poveste de Crăciun – și comedia savuroasă „Puricele în ureche”.

Cele două premiere din decembrie încheie un an în care Scena Digitală a oferit publicului șansa de a urmări unele dintre cele mai apreciate producții ale TNRS, filmate la o calitate excepțională, alături de valoroase spectacole internaționale.

„De ani buni, pe scena Naționalului sibian, Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun se joacă cu casa închisă. Este un spectacol plin de emoție, care reușește să aducă în sufletele noastre frumusețea colindelor și bucuria Crăciunului. Acestea au fost motivele pentru care am decis ca în luna decembrie să oferim, și spectatorilor care ne urmăresc online, șansa de a vedea varianta filmată a acestei producții. Pe de altă parte, comedia Puricele în ureche completează în mod fericit oferta acestei luni de sărbătoare, urmând ca din ianuarie 2023 să aducem noi surprize și daruri spectatorilor Scenei Digitale”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Abonamentul lunii decembrie pe Scena Digitală include spectacolele: „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun”, „Puricele în ureche”, „Romeo și Julieta”, „Caii cerului”, „RUG”, „Flacăra nopții”, „Domnul Ibrahim și florile din Coran”, „Visul unei nopți de vară”, „Macbeth”, „Pardes”/„Grădina Paradisului”.

Spectatorii care aleg abonamentul trimestrial pot urmări: „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun”, „Puricele în ureche”, „Romeo și Julieta”, „Caii cerului”, „RUG”, „Flacăra nopții”, „Ceea ce ziua datorează nopții”, „Tattoo”, „Visul unei nopți de vară”, „Uncanny Valley”, „Necunoscuta cunoscută”, „Puzzle”, „Macbeth”, „Pardes”/„Grădina Paradisului”, „Hedda Gabler” și „Domnul Ibrahim și florile din Coran”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.