Luna decembrie – luna speranței! Donează și tu în Banca pentru Alimente

Home Stiri la zi Luna decembrie – luna speranței! Donează și tu în Banca pentru Alimente
Luna decembrie – luna speranței! Donează și tu în Banca pentru Alimente

În vremuri grele, în care dificultățile economice ne afectează pe toți, solidaritatea, gesturile de bine pe care le facem pentru cei în nevoie, valorează imens. Vă puteți număra printre cei pot dona pentru sărbători fericite copiilor din familiile vulnerabile, din centrele de zi sau de recuperare, celor care din diverse motive nu pot crește în propriile familii, vârstnicilor care trăiesc în structuri rezidențiale sau care au rămas singuri, fără sprijinul celor dragi, mamelor care își cresc singure copii și multor altor persoane care se află în situații dificile.

Astfel, în perioada  1 –  31  decembrie 2022 puteți face propriul gest de solidaritate față de persoanele vulnerabile care întâmpină mari dificultăți în a-și procura hrana.  Împreună cu partenerii Lidl Romania, Reteau Băncilor pentru Alimente  a dat startul unei noi colecte de alimente pentru cei nevoiași. Alături de aceștia puteți construi o bucățică de lume mai bună și mai frumoasă, făcând un gest simplu și concret: adaugați în lista personală de cumpărăruri și alimente neperisabile pe care le puteți dona apoi, punându-le direct  în coșul special amenajat de la ieșirea din magazin.

Coșurile le regăsiți în magazinele din:

  • Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Lugoj, Jimbolia, Moșnița Nouă
  • Arad
  • Reșita
  • Brav, Deva, Hunedoara, Petroșani

Alimentele donate vor fi distribuite prin Banca Regională pentru alimente Timișoara, către organizațiile caritabile partenere care îi au în grijă pe cei în nevoie în toată regiunea de Vest.