Intervenții de deszăpezire pe drumurile județene hunedorene

Home Stiri la zi Intervenții de deszăpezire pe drumurile județene hunedorene
Intervenții de deszăpezire pe drumurile județene hunedorene

Operatorii care asigură deszăpezirea au intervenit în cursul zilei de marți, 13 decembrie 2022, cu utilajele în zona de responsabilitate în baza Planului Operativ aprobat de către consilierii județeni și transmis Poliției Rutiere și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În urma ninsorilor căzute în cursul nopții, au fost înregistrate solicitări de intervenții pe următoarele șosele: DJ709F Cabana Rusu, DJ 664 Lupeni – Straja, DJ 666 Merișor – Dealu Babii, DJ 709H Petrila – Jieț, DJ 706A zona Brănișca, DJ 761 zona Șoimuș, DJ 742 zona Blăjeni, DJ 705 zona Gelmar, DJ 687D zona Lunca Cernii.

Având în vedere evoluția meteo, administratorii drumurilor județene recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum cu mașina neechipată de iarnă și atrag atenția că pentru prevenirea blocajelor în trafic este nevoie de cauciucuri potrivite sezonului rece și lanțuri.

Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, la numărul de telefon 0737-553.971