”La colindat am pornit”, concert de colinde la Palatul Cultural din Lupeni

Home Cultură ”La colindat am pornit”, concert de colinde la Palatul Cultural din Lupeni
”La colindat am pornit”, concert de colinde la Palatul Cultural din Lupeni

Seria concertelor de colinde care însoțesc sărbătorile acestui an în Valea Jiului, programează pentru ziua de duminică, 18 decembrie 2022 la Lupeni, un veritabil regal de colinde strămoșești cărora le vor da glas tinerii artiști din cadrul Clasei de canto a profesorului Simona Ionașc, ceata Crailor ”Moștenitorii” din Bărbăteni, dar și apreciați rapsizi populari ai Văii Jiului, precum Simona Ionașc, Bianca Iacoboni, Mădălina Străuneanu & Mitu Helj.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni și este oferit gratuit celor care doresc să intre în atmosfera sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, în acodul celor mai frumoase colinde ale oamenilor de pe meleagurile Văii Jiului și al celor mai apreciate colinde românești. Invitațiile pentru rezervarea locului în sală se pot procura de la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.

Spectacolul va începe la ora 16,30 și va fi înregistrat integral de televiziunea HD365, urmând a fi difuzat pe canalul acestei televiziuni, în seara de Ajun de Crăciun.